En varm tur-ven

Udgivet: 21/03/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Bolig

Duftende, sort kaffe eller smagfuld, varm kakao tilfører selv den simpleste picnic-tur et luksus-element. Med en termokande, der både kan holde på varmen og tilmed er praktisk at have med, bliver kakao-elementet en nem opgradering af skovturen.

 

Den perfekte tur-ledsager

En termokande er smart at have med på tur. Uanset om du er på vej på skitur til alperne, og I mangler en kande, der kan afhjælpe kolde tæer og frosne næser, eller om behovet er en pæn termokande, der kan stå på middagsbordet, er udbuddet stort. Termokander og -flasker kommer i et hav af varianter. Farve, model og design varierer fra mærke til mærke, og det gør det nemt for dig at finde en termokande med netop den funktion, du mangler.

 

Et praktisk valg

Det tyske brand, alfi, er en af producenterne af termokander og -flasker. Termoflaskerne fra Alfi er smarte, fordi de varierer i størrelse. Så behøver du ikke at gå på kompromis med, hvor stor eller lille den skal være. Den mindre og snilde er perfekt på de korte jagtture eller en formiddag på skipisten, mens en stor én af slagsen er smart at have med på familieferie eller lange køreture.

 

Det sværeste bliver helt sikkert at vælge den helt rette farve. Der er nemlig så mange muligheder, når det kommer til især termokandens design. Har du en gennemgående farve i dit stel eller en farvet vase på bordet, er det perfekt at vælge farven på din termokande, således at den matcher indretningen i hjemmet.

 

En termokande eller termoflaske er ikke bare praktisk og robust. Den er også velegnet til hyggelige stunder i naturen, hvor dens varme indhold kan glæde de fleste.

 

Sponsoreret