Vær kreativ med kalkmaling til møbler

Udgivet: 16/02/2021

Skrevet af: Caroline Schmidt

Står du og skal i gang med nye, kreative projekter derhjemme? Måske trænger dine møbler til lidt farve? I så fald er kalkmaling møbler en glimrende løsning. Det giver nemlig et helt særligt udtryk i forhold til den almindelige, gængse maling.

Et unikt udtryk

Du har sikkert allerede hørt om kalkmaling, og at det bruges til at male vægge med, men har du overvejet, om det kan bruges til møbler? Det kan det! Hos webshoppen qvalitet.dk finder du et stort udvalg af kalkmaling i alle regnbuens farver. Skal møblet være helt neutralt, kan du blandt andet vælge sort, grå, brun eller en blød beige. Må der i stedet for gerne blive sat lidt farver på, er det bare at gå løs på farvepaletten, hvor du finder alt fra rød, orange og grøn til rosa, blå og lilla. Uanset hvilken farve du vælger, så er du garanteret et møbel med en farve, der giver et helt unikt udtryk end helt almindelig maling, du måske ville bruge i stedet for. 

Nemt at anvende

Har du en opbevaringskasse, en kommode, et skab eller måske en gammel gyngestol, der trænger til en genopfriskning? Så kan du hurtigt skabe noget særligt med kalkmaling, og så er det tilmed ganske nemt at bruge. Det er let at arbejde med, fordi det ikke er nødvendigt at lave et forarbejde, som andre malertyper gør. Kalkmaling sidder nemlig godt fast på de fleste overflader, helt uden du skal give dem forbehandling. Lyder det som et spændende projekt, der kan friske dine møbler op? Så klik ind på qvalitet.dk og vælge lige præcis de farver, der passer til dit møbel og hjem.

Sponsoreret