Trænger du til et par nye løbesko?

Udgivet: 20/09/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Fritid | Livsstil

Er du vild med at løbe men mangler motivationen, fordi løbeskoene er ved at være for gamle? Campz.dk har et stort udvalg af de populære HOKA ONE ONE løbesko, der er innovative løbesko i flotte designs.

Hvis du er løber, så kender du alt til følelsen af at tage et par nye løbesko på for første gang og løbe en lang tur, mens man har svært ved at tage øjnene fra dem. Det er bare noget helt særligt at få nyt løbetøj, fordi det gør motivationen til at komme ud på en tur lidt større.

Men en løbesko er heller ikke bare en løbesko, og der er stor forskel på, hvilken type sko man er til. Hvis du er typen, der godt kan lide en sko med masser af farver, så er HOKA ONE ONE et mærke lige for dig.

Siden 2010 har HOKA ONE ONE leveret innovative løbesko til alle løbere, som ønsker at forbedre deres præstationer. Skoen har en mellemsål, som giver 2,5 gang mere dæmpning end normale løbesko, uden at skoen vejer mere. Det gør, at den er mere støddæmpende og behagelig at have på.

Man taler også om trends, når det kommer til løbesko, og her går det amerikanske mærke HOKA ONE ONE helt klart foran. De startede på et tidspunkt, hvor det var in at løbe i flade sportssko, og derfor var stort set alle løbesko med tynde såler, inspireret af løb med bare fødder. Netop dette gjorde det amerikanske brand op med, hvor man i stedet får sportssko med brede, høje og kraftige såler, hvilket samtidig betyder masser af stødabsorbering.

Sponsoreret