Tænd op for hyggen

Udgivet: 18/01/2021

Skrevet af: Aline Jensen

Mangler du brænde til brændeovnen? Det kan klares ganske nemt! På webshoppen fyr-selv.dk finder du forskellige former for brændsel, og der er hurtig levering, så du snarest muligt kan holde varmen igen.

Billig og hyggelig varme

Der findes ikke meget, der er hyggeligere end at komme indenfor til en varm brændeovn, efter at have været ude i den danske kulde. At sidde de kolde eftermiddage og aftener foran brændeovnen med familien og måske endda hygge med brætspil og varm kakao, er noget, mange holder af. Derfor er det ærgerligt at misse en bestilling på brænde til brændeovnen. På fyr-selv.dk kan du ganske let finde lige præcis det brændsel, du mangler. De har prisgaranti og sørger derfor både for billig og hyggelig varme.

Brænde i høj kvalitet

Har du styr på, hvilken brændsel du mangler? Fyr-selv.dk har et udvalg, der blandt andet består af brænde i tårne, træbriketter og træpiller – der er altså ingen undskyldning for ikke at tænde op for hyggen. Når du først har bestilt, bliver lagervarer leveret lige til døren i løbet af få hverdage. Hos fyr-selv.dk er de vilde med jyske værdier og har derfor konkurrencedygtige priser, hurtig og fleksibel levering og ikke mindst god kundeservice. Siden 1999 har de leveret brændetårne og briketter via onlinesalg og været nogle af de allerførste på det online marked for brændsel. De mange års erfaring har gjort dem til eksperter inden for området, så du kan trygt stole på, at dit brænde er af høj kvalitet.

Sponsoreret