Stubfræsning uanset behov

Udgivet: 25/02/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Diverse

Der må professionelle fagfolk til…….

Der er mange metoder til at fjerne irriterende stubbe og rødder i haven. Rigtig mange husejere har prøvet at fælde et træ, hvorefter de har taget skovlen i egen hånd og forsøgt at fjerne resten af stubben eller en del af rodnetværket. Efter kort tids kamp finder man hurtigt ud af, at der må professionelle fagfolk ind i billedet, og her kommer vi ind i fortællingen.

Hos Jysk Stubfræsning er vi eksperter i at fjerne stubbe og rødder. Med rette ekspertise og viden kan vi hurtigt, effektivt og billigt fjerne skavankerne fra et gammelt træ i jeres have. Det er nemlig skønt at komme af med enten stubbe eller rødder i haven, som kan give mulighed for nye grønne arealer eller forårsklargøring i haven.

Hvorfor stubfræsning?

Stubfræsning er en skånsom metode at fræse på, idét den skåner haven og dens indre og ydre vel og ve. Vi har maskiner som kan tilpasses, hvilket gør at vi altid kan finde en maskine som passer til den stub, eller de stubbe som måtte være i din have.

Ikke nok med at fjerne stubbe, så kan der oftest være et stort rodnet, som kan være til stor irritation og problem, hvis man ønsker at plante nyt. Derfor bestræber vi os altid på at indgå en fælles dialog omkring netop jeres ønsker og behov. Beslutter vi i fælleskab at fræse rødderne op, kan i være sikre på, at i fremadrettet har fri adgang til ny beplantning, uden at komme til at døje med et rodnetværk som kan være til stor irritation.

Vi gør arbejdet færdigt, og det betyder i praksis at vi rydder op efter os selv, og bestræber os på at du skal tage stilling til så lidt som muligt, når du vælger Jysk Stubfræsning til opgaven.

Vi ser frem til at høre mere om netop dit projekt!

Sponsoreret