Robuste og holdbare plastplader

Udgivet: 10/03/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Praktisk

Står du og mangler plastplader til landbruget eller byggebranchen, er der mange forskellige varianter at vælge imellem. Udforsk dansk produceret plastplader lige her.

Plastplader er især velegnet hvis du er i gang med staldbyggeri. De solide plader kan holde til meget vægt, og du skal ikke bekymre dig om for tunge maskiner, da de er skabt og produceret med henblik på at kunne holde vægten.

Forskelligt materiale med fokus på genanvendelse

Pladerne findes i forskellige størrelser, der varierer i tykkelse fra 10 mm til 12 mm. Afhængigt af dine præferencer kan du selv vælge materialerne og farverne. Pladerne har to glatte overflader, der kan fås i henholdsvis sort og hvid. Derudover kan man som noget nyt få plastplader der er fremstillet af det anvendelige og bæredygtige genbrugsmateriale LDPE. Dette genbrugsplast besidder en meget høj fleksibilitet, samtidigt med en uovertruffen styrke. Materialet er det bedste fra begge verdener, og er utroligt fleksibelt at arbejde med.

Dansk kvalitet overfor kvantitet

Køb et dansk produceret produkt, der har funktionalitet og holdbarhed. Plastpladerne kan bruges igen og igen, og du vil opleve en kvalitet der ikke falmer. Undersøg allerede nu maskinbutikkens hjemmeside, og se de mange tilbud og gode produkter.

Sponsoreret