Personlige smykker til konfirmanden

Udgivet: 13/07/2020

Skrevet af: Lullu M.

Har du en indbydelse til konfirmation hængende på køleskabet til en fest, der skulle være holdt tidligere på året? I år er den store dag for de fleste rykket til august eller september, og det giver dig tid til at finde den helt rigtige gave. Én af de vedvarende succeser er konfirmationssmykker.

En gave der bliver husket

Måske har du været helt klar til at fejre én du holder af på dagen, der er helt unik og enestående for de fleste, eller måske har du aldrig været helt sikker på, hvilken gave der vil glæde allermest. Penge er blevet en populær gave, men med mindre den unge ønsker sig penge til noget særligt, vil det højst sandsynligt blive glemt, hvem der forærede hvad som gave. Et smykke er en gave, langt de fleste kan forholde sig til. Det er en accessoires, som mange bruger dagligt, og det er en gave, som der kan ligge mange tanker og hilsner bag. Konfirmationssmykker er ikke bare til piger. Blandt det store og alsidige udvalg hos Wienberg-guld.dk finder du smykker for enhver smag til både piger og drenge.

Unikke smykker for piger og drenge

Et smykke er en personlig gave, som kan være tidløs og derfor følge konfirmanden i mange år frem, hvis ikke hele livet. Blandt det store sortiment finder du eksempelvis en hjertehalskæde i guld og med en brillant i midten, hvis det er en lidt større gave, der skal gives. Du kan også glæde med et hestevedhæng eller måske det klassiske Dagmarkors i forgyldt sølv, guld, sølv eller måske med hvid eller sort emalje. Til drengen kan du overraske med vedhæng af et værktøj, en node eller måske en vandrestøvle.

Sponsoreret