Nyd sommeren i en bambussolseng

Udgivet: 12/05/2021

Skrevet af: Caroline Schmidt

Emne: Diverse

Er du i fuld gang med at gøre din terrasse, have eller altan sommerklar? Trænger dine havemøbler til en udskiftning? Hos northbynorth.com finder du lækre bambusmøbler, heriblandt en bambussolseng, så du kan nyde solen i en kvalitetssolseng.

Indbyder til afslapning

Trænger din terrasse, have eller måske din altan til en kærlig hånd? Måske skal møblerne tørres af og have en kærlig hånd, eller måske er du nået dertil, at du vil forkæle dig selv med nye havemøbler. Der er ikke noget som at nyde den danske sol og varme udendørs ved havemøblerne med familie og venner, hvor I kan nyde kolde is eller hygge på de lune aftener med grillmad. Foruden havebord og -stole er mange glade for at have en eller flere solsenge stående. De indbyder nemlig til afslapning både i sol og skygge. 

100% dansk design og bæredygtighed

Hos northbynorth.dk kan du få solsenge i bambus, som passer perfekt til de nyeste tendenser. Der er ikke noget som bambus – først og fremmest emmer det af natur, men det indbyder også til en rolig stemning og masser af hygge. Bambussolsengene er lavet i 100% dansk design, og så er det med tanke og fokus på bæredygtighed. Du kan altså roligt læne dig tilbage og nyde sommeren med god samvittighed. Når du køber en bambussolseng hos northbynorth.dk, medfølger en hynde i hvidt betræk, og derudover har du mulighed for selv at tilkøbe i andre farver, så det passer lige præcis til dit udeområde. Kig forbi northbynorth.dk og find din nye bambussolseng, så du kan nyde sommeren i fulde drag.

Sponsoreret