Leder du efter en erhvervstrailer i top kvalitet

Udgivet: 25/01/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Praktisk

Mange af vores erhvervskunder har brug for en trailer i top kvalitet, hvilket sætter krav til os som leverandør. Trailerne skal være i brug fra tidlig morgen til sen aften, og pendler mellem byggeplads, virksomhed og grossist. Trailerne skal helst være på vejene hele tiden og konstant være i brug. Tilmed skal kvaliteten være i top! – dette sikrer vi hos Trailerforum.

Vi har løsningen

Hos Trailerforum finder du erhvervstrailer til forskellige behov og formål. Vi lagerfører udelukkende fra de stærkeste kvalitetsfabrikanter på markedet. Fabrikanter i konstant udvikling og som løbende tester nye løsninger. Dette betyder selvfølgelig, at vi altid har den nyeste viden indenfor området, og altid står klar til at vejlede jer som erhvervskunde – uanset behov. Ændres behovet til traileren, står vi selvfølgelig klar til at finde en ny løsning eller tage den brugte trailer i bytte.

Hos Trailerforum har vi moderne værkstedsfaciliteter, som står klar til at servicere og reparere jeres trailer. Samtidig med dette vil vi også gerne tage os af papirarbejdet samt montering af nye dele.

Vi er beliggende i Hørning, hvilket er 20 minutters kørsel fra Århus. Kig forbi til en uforpligtende snak om jeres behov. Vi har løsningen.

Sponsoreret