Indram dine bedste minder

Udgivet: 02/05/2022

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Diverse

Mange mennesker har en tendens til at gemme memorabilia, og med god grund. Vores hukommelse kan ikke bære på alle livets dejlige aspekter, så vi bliver derfor nødt til at have, små ting der lige kan kickstarte hjernen.

 

Du kender det nok fra dit eget liv: biografbilletten fra den første date du havde med din ægtefælle, eller proppen fra en flaske vin, der blev drukket på en særlig aften.

 

Men den slags ting har det med at forputte sig en i skuffe, der for det uvante øje minder om en rodeskuffe. Det betyder også, at man sjældent genbesøger de gamle minder, da det kræver tid til at rode sig igennem det hele.

 

Udstil det i hjemmet

I stedet bør man udstille det i sit hjem, og dermed indrette hjemmet som et lille museum for sit eget liv. Det kan dog hurtigt se lidt rodet ud, hvis det flyder med biografbilletter og flaskepropper på alle hylderne, for ikke at nævne det rengøringshelvede, det medfører.

 

Derimod kan man indramme sine sager i enten collager eller enkelte rammer, der er dedikerede til at holde en ting ad gangen. Så undgår man også en masse nips, som jævnligt skal tørres af, for at holde hygiejnen i top.

 

Specielt indrettede

Det kan dog være svært at finde en ramme, der passer perfekt til alle de ukurante størrelser i din skuffe. Det problem kommer man nemt omkring.

 

Det er ikke sværere, end at bestille rammer efter mål, der nemt omfavner hele hjemmet. Det giver en mere kunstnerisk fornemmelse i tilværelsen, når det ikke er den samme standardramme, man ser på hver en væg hos dig.

 

 

Rammer efter mål tilbyder som regel også særprægede valg i udtryk og materialevalg, hvad der også giver kunsten på dine vægge et mere personligt og varmt præg.

Sponsoreret