Gør entreen praktisk og hyggelig

Udgivet: 23/12/2020

Skrevet af: Aline Jensen

For mange er det vigtigt, hvordan møbler og indretning er i hjemmet. Der er ofte fokus på køkken, stue og værelser, mens entreen bliver glemt. Men hvorfor ikke udnytte rummet til både at være praktisk og hyggeligt? Find entremøbel med siddeplads hos Lauridsens Møbler & Tæpper. 

Plads til det hele

Du kender det sikkert; det har været en lang dag, og du har glædet dig til at komme hjem og slappe af. Når du endelig kommer hjem, smider du skoene og hænger jakken op i entreen, så du hurtigt kan komme ind i varmen og nyde sofaen og familien. Entreen er for de fleste bare et gennemgangsrum, der skal være praktisk, så der er plads til sko, jakker, huer og vanter, og for mange er det ikke et rum, der bliver tænkt videre over i forhold til indretning. Det skal være praktisk, så der er opbevaring til overtøjet. Men hvorfor ikke få mere glæde ud af rummet? 

Opgradér entreen

Når du drøner ud og ind ad døren, lægger du måske knap nok mærke til entreen. Måske har du fuldt ud styr på indretning og møbler i resten af hjemmet, så hvorfor ikke gøre entreen hyggelig også? Hos Lauridsens Møbler & Tæpper har de møbler til entreen, der både er praktiske og hyggelige. Du kan blandt andet få bænke med skuffer under, så er opbevaring under, mens du kan sidde og tage sko på, eller vente på at resten af familien bliver klar til at gå ud ad døren. De er ikke bare praktiske, de er også i forskellige designs, størrelser og farver, og så er det med hynde, så du sidder godt derpå. Kig forbi og opgradér din entre!

Sponsoreret