Få livskvaliteten igen med et ophold på Vejlefjord Rehabilitering

Udgivet: 10/01/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Diverse

Har du oplevet funktionsnedsættelse af fysisk, emotionel, kognitiv eller social art? Vejlefjord Rehabilitering er et stedet, hvor du får hjælp til at blive maksimalt selvhjulpen og uafhængig efter en erhvervet hjerneskade.

Et kompetent fagpersonale, der består af blandt andet ergoterapeuter, neuropsykologer, fysioterapeuter, sygeplejesker vil tage i mod dig med åbne arme på Vejlefjord Rehabilitering. Alle har de specialiseret sig i hjerneskader af forskellige arter. Du vil med garanti opleve en høj faglighed på stedet. Ved ankomsten vil du blive tilknyttet et fast behandlerteam, der i samarbejde med dig, vil arbejde med visionen om at få de bedste resultater frem.

Så hvis du ønsker at opnå gode resultater i trygge og gode rammer, så er et ophold på Vejlefjord Rehabilitering lige sagen for dig.

Hvad får du?

Med en smuk beliggenhed under træerne ned til Vejlefjord ligger Rehabiliteringscenteret. Du vil blive tilbudt et eneværelse med eget bad og toilet samt en altan, hvor du kan nyde de fantastiske omgivelser, du befinder dig midt i. En del af behandlingen på Vejlefjord Rehabilitering består blandt andet af varmtvandsbassin og træning udenfor i de smukke omgivelser med for eksempel gå- og cykelture på specialanlagte stier.

Rehabilitering på Vejlefjord er din ultimative mulighed for at finde dig selv igen.

Sponsoreret