Er du på udkig efter en ny måde at opvarme dit hjem på?

Udgivet: 13/09/2020

Skrevet af: Caroline Schmidt

Emne: Bolig

Vidste du, at det kan være både mere miljøvenligt og billigere at varme dit hjem med en brændeovn? Med brændeovne er det nemlig muligt at spare helt op til en tredjedel af prisen på årsbasis.  

En billigere måde at opvarme hjemmet på

Når det kommer til opvarmning af hjemmet, findes der forskellige muligheder. Mange vælger den traditionelle fjervarme, mens andre vælger alternative løsninger såsom oliefyr eller naturgas. Set over en længere periode vil en brændeovn være en af de klart billigste løsninger af vælge. Der kan nemlig være helt op til en tredjedel af prisen at spare, og indenfor en overskuelig årrække vil det være en betydelig besparelse for husstanden.

Bredt udvalg af brændeovne hos Trægården Kås

Hos Trægården Kås har de specialiseret sig i brændeovne. Du kan finde et bredt udvalg af forskellige typer brændeovne og tilbehør, heriblandt alt fra Jydepejsen, ADURO, TERMATECH og Varde Ovne til MCZ pilleovne samt stort set alt i tilbehør til brændeovne og pejse. Udover selve brændeovnen er det også muligt at købe flere former for tørret brænde og briketter. 

En miljøvenlig løsning

Hvis man sørger for at passe sin brændeovn korrekt og altid bruger tørt træ, er det en noget mere miljøvenlig løsning end andre former for opvarmning af hjemmet. Faktisk vil det ofte være helt CO2-neutralt. Hvis miljø og bæredygtighed er vigtigt for dig, vil en brændeovn altså være en oplagt løsning til ny varmekilde i dit hjem. Med en brændeovn udnytter man nemlig naturens eget materiale frem for alverdens kunstige metoder.

Sponsoreret