Entreprenør og totalentreprise i høj kvalitet

Udgivet: 05/04/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Bolig | Praktisk

Hvis du mangler en god og solid entreprenør, så er KG Hansen de helt rigtige at ringe til med over 100 års erfaring på bagen.

Leder du efter en entreprenør og totalentreprise i høj kvalitet? Karl Georg Hansen stiftede sin entreprenørvirksomhed KG Hansen i Grindsted for over 100 år siden. Nærmere bestemt i 1910 for at være hel præcis. Dengang var han murermester af typen, der stod inde for alt det, hans virksomhed leverede. Og han gik aldrig hjem, før tingene var præcist som aftalt, for sådan er det, når man har en god, jysk indstilling. Og ligeså stille voksede KG Hansen sig til en stor og betydende entreprenørvirksomhed.

De har været med gennem de mange op- og nedture, som har ramt branchen. De har også efterhånden fået bekræftet, at deres principper om godt håndværk, ordentlighed og ærlig dialog stadig har stor værdi. Disse leveregler har hjulpet dem gennem branchens sværeste perioder. Og derfor står KG Hansen også stærkere end nogensinde i dag. De har mere end 160 medarbejdere, der arbejder vest for Storebælt med hovedsæde i Grindsted.

KG Hansen udfører både nybyggeri og renovering, og de fungerer både som hoved- og totalentreprenør. Deres referencer rummer alt fra både boliger, erhverv, skoler, institutioner, sportsfaciliteter og meget mere. Det, KG Hansen kan bryste sig af, er deres håndværksmæssige færdigheder, samt deres store egenproduktion af beton- og murerarbejde.

Samtidig har de både projektledere og håndværkere i samme hus, hvilket sikrer, at der bliver kortest mulig afstand mellem planlægning og udførelse. Det giver respekt og styrker den faglige udveksling, som er betingelsen for, at deres byggeprojekter udføres til tiden, til prisen og i den rigtige kvalitet.

Sponsoreret