Bruger du mange timer foran computeren?

Udgivet: 19/07/2021

Skrevet af: Thor Kaare

Oplever du problemer med hovedpine, tørre eller røde øjne, manglende koncentration eller andre gener, når du sidder mange timer foran computerskærmen? Hos CrossEyes kan du få skærmbriller med og uden styrke, som beskytter dine øjne. 

Pas på helbredet

I dag er det svært at undgå en hverdag helt uden skærme. Vores smartphone er en fast del af dagen, hvor mange timer hurtigt kan gå med de sociale medier. Mange bruger computeren til studie eller arbejde, og så er en tablet efterhånden også en fast del af manges hverdag. De digitale skærme er ikke til at komme uden om i dagens Danmark, men vi kan heller ikke komme uden om, at vores øjne hurtigt kan blive generet af skærmene, og det kan få betydelige konsekvenser for helbredet. En af måderne at passe på kroppen kan være skærmbriller. De beskytter dine øjne, så du mindsker risikoen for daglige og fremtidige gener, der kan påvirke dig kraftigt.

Undgå problemer med øjnene

Kender du til skærmbriller? Kender du CrossEyes? Oplever du allerede nu gener såsom problemer med at koncentrere dig, et træt og tungt hoved, tørre eller røde øjne eller andre symptomer, så kan et par skærmbriller måske være løsningen, så de mange timer foran skærmen bliver til at holde ud. Hos CrossEyes kan du booke tid til en gratis synsprøve, hvor du kan få undersøgt, om en skærmbrille vil hjælpe dig. Skærmbrillen er specielt designet til at bruge foran skærmen, og nederst i glasset er en lille plusstyrke, et læsefelt, som gør, at dit øje nemmere kan slappe af. Besøg crosseyes.dk og undersøg, om skærmbriller kan være en løsning for dig.

Sponsoreret