Bliv klædt på i kvalitetsjagttøj

Udgivet: 05/08/2020

Skrevet af: Thor Kaare

Emne: Diverse | Fritid

Jæger eller ej, så har vi alle prøvet at blive gennemblødte af et pludseligt regnskyl eller bare ikke at have varmt nok tøj på. Det er altid rarest at have varmt og tørt tøj på, og det gælder også under jagt. Sørg for at have jagttøj til al slags vejr, så du får den bedst mulige jagt.

Gå i ét med naturen

En dag i skoven eller på marken kan hurtigt føles lang, hvis du ikke har det rigtige tøj på. Først og fremmest er det vigtigt at været camoufleret, så vildtet ikke får øje på dig. Hos jagtogvildt.dk finder du alt i jagttøj, herunder blandt andet tykke uldsokker, regntætte jakker, handsker, bukser, gummistøvler og hatte. De grønne, brune og beige farver får dig til bedst muligt at gå i ét med naturen. At kunne skjule dig fra byttet, er vigtigt, så du har de bedste forudsætninger for at ramme plet.

Varmt og tørt tøj

Er du en habil jæger, kender du allerede til vigtigheden af det rette udstyr. Ikke nok med at jagttøj helst skal falde i ét med naturen, så skal det også være praktisk, så det kan holde dig tør og varm. En dag i skoven eller på en mark kan føles lang, og nogle gange må du endda vende hjem uden et nedlagt bytte. Hvis dit tøj ikke er ordentligt, kan dagen føles længere, så der er ingen tvivl om, at det er uundværligt. Skulle det alligevel blive koldt, kan du forkæle dig selv med lune tæpper. Når du først har styr på jagttøjet, er det med at passe på det, så det kan klare de næste mange jagtture. Giv dig selv den bedste jagtoplevelse med kvalitetsjagttøj.

Sponsoreret