Vil du gerne have dit kørekort i en fart?

Udgivet: 21/09/2016

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Diverse

Er det tid til, at du endelig kan få dit kørekort, som du har ventet på i flere år efterhånden? Kunne du tænke dig at få det dobbelt så hurtigt som normalt?

shutterstock_248941921-large-pic-Young-woman-driving-her-car-with-a-big-smile-and-arm-resting-on-the-window-seatbelt-fastened.

Hos koerkort i Aarhus tilbyder de lyn kørekort, som er et kursus, hvor de gennemfører alle de påkrævede 53 lektioner kun på 4 uger, hvilket er mere end dobbelt så hurtigt som på normal vis. På disse 4 uger vil der hver uge være 2 dage med teori, som vil foregå tirsdag og torsdag fra kl 14. Der vil herudover også hver uge være 2 dage med kørsel. Efter disse 4 uger er der hermed klar til at gå til teori og køreprøve.

For at kunne klare at få dit kørekort på disse 4 uger er det bedst for dig selv, at du får din lægeerklæring og har modtaget dit førstehjælpskursusbevis. Disse 4 uger kommer til at handle meget om teori og kørsel, så af ren erfaring er det rart at få overstået disse to ting inden.

Koerkort består af to kørelærer, Kenneth og Kathrine, med stor erfaring på området, som har stor fokus på at skabe dig den bedste og mest tilfredsstillende oplevelse, og selvfølgelig få dig i mål med kørekortet.

Inde på koerkort.dk kan du læse meget mere om køreskolen og deres lynkursus og andre kurser.

 

 

Sponsoreret