Udfordrer dit barns motorik med et rullebræt fra bObles

Udgivet: 03/01/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Diverse

Skal dit barn udfordres på balancen og motorikken? Monito tilbyder et stort udvalg inden for bObles rullebræt, der lægger op til flere timers leg og læring.

Lig, sid eller stå. Små hjul, der kan dreje i alle retninger, sidder på undersiden af det kraftige EVA-skum bræt. Tumlebrætter, der giver dit barn en stor oplevelse af frihed, stimulerer, når der skal tumles rundt i hjemmet. Uanset hvad dit barn foretager sig på et rullebræt fra bObles, så er der nok af udfordringer i vente. På rullebrættet fra bObles, hvor overfladen er skridsikker, kan man snurre rundt, rulle og suse afsted, samtidig med at motorikken hos barnet bliver trænet på en sjov og underholdende måde. Brættet er med til at styrke rygmuskulaturen, når børnene enten sidder eller ligger på brættet. Det kræver styrke at holde ryggen lige i længere tid, og muligheden for de mange forskellige positioner, der komme ud af at lege med brættet, er det en sikker vinder, når det kommer til at styrke og udfordre dit barns motorik.

Rullebrættet, der er lavet i hånden og som er 100 procent fri af farlige ftalater, er let at rengøre og sætter ingen slidspor i hjemmet.

 

International anerkendelse

bObles har modtaget international anerkendelse og flere designpriser, der sætter rullebrættet helt i toppen af legetøj til småbørn. Det er ikke kun internationale priser rullebrættet har vundet, men også flere fysioterapeuter har hyldet produktet på, hvordan det udfordrer og stimulerer børnenes motorik.

Den svendborgensiske lejetøjsbutik, Monito sælger rullebrættet, der kommer i fire forskellige farver, der inkluderer grøn, pink, blå og lilla.

Sponsoreret