Trænger toilettet til en udskiftning?

Udgivet: 25/11/2020

Skrevet af: Bodil Ragnbjerg

Emne: Inspiration

Et toilet er uden tvivl et af de mest brugte elementer i vores hjem, og derfor kan det ikke undgås, at det med tiden bliver slidt. Når det skal udskiftes, er der mange muligheder at vælge i mellem, heriblandt om det skal være et gulvtoilet eller et væghængt toilet. 

Nemmere rengøring og mere plads

Med tiden er de væghængte toiletter blevet mere og mere populære, og efterhånden er de ved at overhale brugen af gulvtoiletter, som vi alle har stiftet bekendtskab med gennem tiden. Der er god grund til at vælge et væghængt toilet, der er nemlig masser af fordele. Først og fremmest er det nemmere at komme til under toilettet, når der skal støvsuges eller vaskes gulv, og så er overfladen være mere glat for øjet, idet du ikke finder synlige skruer, der fastgør toilettet til gulvet, hvilket også gør rengøringen af toilettet nemmere. Et væghængt toilet fylder også knap så meget som et gulvtoilet, så pladsen på badeværelset udnyttes bedst muligt.

Kvalitetstoiletter hos VVS Comfort

Hos vvscomfort.dk finder du et stort udvalg af kvalitetstoiletter fra anderkendte producenter såsom GROHE, Villaroy & Boch og Ifö. Vvscomfort.dk mener nemlig, at det er vigtigt at vælge kvalitet, når du skal vælge et toilet, for i længden vil det være den bedste investering, da det holder længere i forhold til de billigere producenter. Når du køber et toilet hos vvscomfort.dk, kan du tilvælge totalservice, hvor de står for levering og montering af toilettet, ligesom de sørger for at afskaffe det gamle. Dermed kan du hurtigt og nemt få installeret dit nye væghængte toilet.

Sponsoreret