Trænger dine stole til nye læderhynder på særlige mål?

Udgivet: 04/12/2020

Skrevet af: Caroline Schmidt

Emne: Praktisk

Er du den heldige ejer af en af de helt store møbelklassikere? Stole, der har vakt mange års glæde i et hjem, bliver slidte med tiden. I stedet for at udskifte dem, kan du få syet nye hynder dertil. Hos Mosebo kan du få en ny læderhynde på mål, så du kan få glæde af stolen i mange år endnu.

Også møbelklassikere trænger til nyt

Hos Mosebo har de stor erfaring med at opgradere stole. Faktisk har de efterhånden syet mange nye hynder efter mål til forskellige møbelklassikere, heriblandt Børge Mogensen, Hans Wegner og Arne Jacobsen. Der er ingen tvivl om, at folkene bag er yderst professionelle, og at de kan sit kram. Derfor kan du trygt overlade dit møbel i Mosebos hænder. Vi bruger alle spisebordsstole og måske også lænestole på daglig basis, så der er ikke noget at sige til, at de med tiden bliver slidte. Med årene får stolene patina, og det kan klæde stolen, men hvis hynderne bliver for slidte, kan der gå hul på, og så skal der selvfølgelig nyt til. Det klarer Mosebo for dig.

I professionelle hænder

Når du skal have nye hynder til dine stole, er det ikke altid til at finde de helt rigtige. Hos Mosebo syer de læderhynder på mål, og de har flere forskellige farver at vælge mellem, så hynden kan blive betrukket med det helt rigtige. Om du blot ønsker forandring og nyt design til din stol, eller om hynden simpelthen er nedslidt, er underordnet. Folkene bag Mosebo står klar med professionelle hænder, så du kan trygt overlade dine møbler til Mosebo for en stund.

Sponsoreret