Tænk tilbage på festlige dage med en fotobog

Udgivet: 29/07/2020

Skrevet af: Aline Jensen

Har du en fødselsdag, barnedåb eller et bryllup i vente? Du går sikkert og glæder dig, og når dagen endelig kommer, er det med at nyde den i fulde drag, for før du får set dig om, er den omme. Med en A4 fotobog kan du efter anledningen mindes dagen med venner og familie.

Op til 1.000 minder i billeder

Når der skal være fødselsdagsfejring, barnedåb eller bryllup, kræver det ofte stor planlægning. Når dagen endelig kommer, har de fleste af os oplevet, at den bare suser afsted. Men de gode og festlige timer fra festen behøver ikke at være forbi. Hos dinfotobog.dk kan du nemlig lave din helt egen A4 fotobog med op til 100 sider og endda 1000 billeder, så der er masser af plads til fotografierne fra dagen. Du kan glædes den store og flotte kage, dine forældre der tager en dans eller måske dine veninder der er stimlet sammen foran kameraet. Med en A4 fotobog kan du i mange år frem mindes en festlig dag, hvor den lange forberedelse forhåbentlig bar frugt.

Dit helt eget design

Har du før designet en fotobog, husker du sikkert proceduren – det er nemlig ganske simpelt. Uanset om dine fotografier er på telefonen eller på et kamera, skal du blot lægge dem på din computer, hvorefter du lægger dem ind på dinfotobog.dk. Derefter kan du for alvor begynde på kreativiteten. Du bestemmer helt selv, om formatet skal være stående eller liggende, samt hvor og hvordan billederne placeres. Bestil en fotobog, så du i mange år frem kan mindes den gode dag.

Sponsoreret