Smart opbevaring af fotos

Udgivet: 13/10/2020

Skrevet af: Caroline Schmidt

Mangler du en smart måde at opbevare din feriefotos på, samtidig med at de skal være let tilgængelige, når du vil vise dem frem for familie og venner? Med en fotolomme fra Kontor Syd, opbevarer du nemt og smart dine feriefotos, så du hurtigt kan tage dem frem.

Orden i billederne

De fleste af os kender til det at tage billeder på ferien eller til store begivenheder som konfirmationer, barnedåb og bryllup, men husker vi at få dem fremkaldt? Ofte glemmer vi fremkaldelsen, og når vi enkelte gange husker det, så kan det være, de ender i en stor stak i skuffen. Når du så kommer i tanke om, at du vil vise minderne for familie og venner, kan det være svært at finde hoved og hale i billederne. En nem og smart måde at holde orden i dem på er med en fotolomme. Hos Kontor Syd kan du finde et stort udvalg af fotolommer i flere størrelser, så det er nemt at sortere billederne, samtidig med at de bliver beskyttet med hjælp fra plasticlommen.

Beskyt dine værdifulde billeder

For mange af os har billeder en personlig værdi. Det kan være minder fra en god ferie med vennerne eller en stor og mindeværdig dag med familien. Derfor er det vigtigt at beskytte billederne, og det kan du nemt og sikkert med fotolommer. Fotolommer er nemlig en form for plasticlomme, hvori billederne ligger, og som du kan sætte i en mappe. Det er altså en smart løsning, der gør, at du nemt og hurtigt kan finde billederne frem, når du vil dele de gode minder med dem, du holder af.

Sponsoreret