Dette skal du have til skolestart

Udgivet: 03/07/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Praktisk

Når dine børn er blevet store nok til at skulle starte i skole, er det vigtigt, at de har det rigtige udstyr til skolen. Læs med her og få et overblik over de 3 vigtigste ting til skolestarten.

Rygsæk

Uden en rygsæk kommer dit barn ikke særligt langt i sin skolegang. En god rygsæk er udgangspunktet for ting til skolestart. Rygsækken bruges til at bære bøger, computer, penalhus og meget andet, så dit barn altid har alt det, han eller hun skal bruge til skolen. Når du skal vælge en rygsæk, så gå efter et godt mærke. Det er vigtigt, at det er god kvalitet, da dit barn skal have den på ryggen i lang tid. Mærker som Java eller Eastpak laver nogle rigtig gode rygsække. Sørg altid for at prøve rygsækken på, så dit barn kan mærke, om den passer og sidder godt. Det er også en god ting med et spænde foran, så rygsækken kan justeres.

Penalhus

Et godt penalhus har altid været vigtigt til skoletiden. Vælg et der har plads til alt dit barns udstyr som kuglepenne, blyanter og lommeregner. Her er det også vigtigt at du lader dit barn vælge penalhus, da det jo er dem, der skal bruge det.

Skriveredskaber

I penalhuset skal dit barn selvfølgelig have noget at skrive med. Blyanter er perfekte, da de kan viskes ud og dermed kan fejl rettes. Det er også en god ide med kuglepenne, når der skal skrives mere permanent. En passer er også en vigtig tilføjelse, når der skal læres matematik.

 

Sponsoreret