Sådan aktiverer du dit barn med et legetæppe

Udgivet: 31/01/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Bolig

Brug et sjovt legetæppe til at aktivere dit spædbarns hjerne og sanser

Der findes mange forskellige typer lege- og aktivitetstæpper til spædbørn. Mange tæpper har indbygget legetøj og mange har flotte og spændende motiver, din baby kan kigge på. Og netop de mange muligheder, kan være med til at stimulere dit spædbarns sanser og  hjerne og på den måde hjælpe til en sund udvikling af kognition og sansning.

Aktivér med sanseindtryk

Tæppet kan let bruges til at aktivere barnet, enten ved blot at lægge barnet på maven på tæpper, eller ved at lege med tæppet sammen med barnet. Fang din babys opmærksomhed med fingeren, og lad baby følge din fingers udforskning af tæppet med øjnene. Eller før barnets egen hånd hen til dele af tæppet, der er særligt spændende, f.eks. en vej eller et stort motiv. Sæt ord på motivet for barnet, og træn dermed både høre- og synssansen samtidig. Flyt derpå din egen og barnets hånd til et nyt sted og gå på opdagelse på legetæppet.

Med et legetæppe til børn giver du dit spædbarn spændende sanseindtryk og skaber glæde og aktivitet i hjerne og krop hos selv helt små børn.

Sponsoreret