Relæer til mange formål hos Elektronik-Lavpris.dk

Udgivet: 31/01/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Praktisk

Relæer bruges i dag i stort set al elektronik lige fra huse, computere, biler og varmeværker. Samfundet ville ikke fungere uden relæer til mange formål.

Mangler du et relæ til dit elektronikprojekt, hus eller andre elektroniske systemer, så er Elektronik-Lavpris.dk det helt rigtige sted. Elektronik-lavpris.dk har et meget stort udvalg af relæer.

Relæer er små kontakter, der sørger for at slå strøm til eller fra. Relæer fungerer med en elektromagnetisk kontakt, der bliver aktiveret af strøm og dermed tænder. Når strømmen slukkes stopper den elektromagnetiske kontakt og en fjeder trækker kontakten tilbage og afbryder. Det er dog en forenklet forklaring, da relæer til mange formål ligeledes findes i alverdens størrelser og nogle med mange kontakter og funktioner som for eksempel tidsindstilling.

Tidsindstilling på dit relæ, tids-relæ, er nyttigt hvis du har brug for at tænde og slukke din maskine på bestemte tidspunkter. Du kan for eksempel indstille din vaskemaskine til at vaske dit tøj når du ikke er hjemme.

Elektronik-lavpris.dk har både små, enkle relæer til private, men også større industri-relæer med flere kontakter til virksomheder eller fabrikker. Der tilbydes også relæsokler, så du kan sætte flere relæer sammen, og tilbehør såsom dioder, bøjler til relæsokler og en lang række adaptere.

Find relæer til mange formål hos Elektronik-Lavpris.dk

Sponsoreret