Pep hverdagen op med ella’s kitchen

Udgivet: 30/12/2021

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Inspiration

Hurtigt kan hverdagen blive en pligtfølelse. Ærinder, der ligger fordelt på dagen som perler på en snor. Derfor har mange børnefamilier også de samme mønstre. De spiser det samme, de laver det samme, og de går i det samme tøj. Sådan behøver 2021 ikke at være for netop din familie.

 

Find på nye sjove aktiviteter familien kan lave sammen. Verden ligger for jeres families fødder. Det er vigtigt for jeres familieliv at I – hverken børn eller voksne – ikke begynder at kede jer i familiære sammenhæng. Det skaber kun mere splid, og i værste tilfælde kan det resultere, i at jeres børn forbinder familietid, med noget, der helst skal undgås.

 

Start med maden

Der er masser af ting, man kan ændre i dagligdagen. Hvis dine børn er lidt større, kan du tage dem med i køkkenet og eksperimentere med nye retter fra hele verden. Prøv noget helt andet, end det i tidligere har gjort, for eksempel kan i tage en uge med afrikanske retter. Hvis du tager børnene med i køkkenet, kan i også tale om de sjove ingredienser I pludselig skal bruge, måske har børnene ikke set dem før.

 

Du kan også ændre kostvaner for de mindste familiemedlemmer. Hvis du altid har givet dit barn smoothies fra Semper, kan du i stedet prøve at købe smoothies fra ella’s kitchen.

 

Gå nye veje

Også i fritidsaktiviteterne kan I ændre ved nogle vaner. Mange mennesker har en bestemt tur, de altid går, når man enten skal ned at handle, eller aflevere børn. Prøv at gå en anden rute. Måske bliver det lavinen, der starter en masse nye tanker hos jer i familien. Det lyder banalt men det er helt nede i sådan nogle småting, at man kan skabe nyt liv i hverdagen. Prøv selv at tænke på andre hverdagssituationer, hvor i kan ændre måden at gøre tingene på.

Sponsoreret