Pas på dine følsomme fødder

Udgivet: 03/03/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Mode

Ømme fødder kan hurtigt komme til at overskygge alt. Det kan være næsten uudholdeligt at have ømme eller sarte fødder. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt at gøre tage sig af sine fødder. Jævnlige fodbade og en god fil, kan på mange måder gøre en stor forskel for trætte og ømme fødder. Derfor er det også yderst vigtigt at vælge de rigtige sko. Med alderen bliver de flestes fødder lidt mere sarte, da hælens og tæernes evne til at støddæmpe bliver dårligere hen over årene. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at vælge en sko, som har en god pasform og selvfølgelig i den rigtige størrelse. Derudover er det selvfølgelig vigtigt at vælge sko, som passer til situationen.

Nogle fødder har godt af have et par indlæg i skoen. Hvis dette er tilfældet for dig, bør du opsøge en læge eller en fodterapeut. Hvis du tit lider af ømme fødder, så er det en fordel at vælge sko om eftermiddagen eller om aftenen. New Feet er et dansk mærke, som producere sko som er særlig designet til at støtte og lindre ømme fødder. Skoen tilpasser sig også fødderne, så der både er plads til knyster eller hammertræer.

New Feet er altså det perfekte valg, hvis du har sarte fødder, som har brug for lidt ekstra kærlighed. Skoene er også skabt til at være uden indvendige syninger, dette sikrer også at skoene ikke strammer. Samtidig mindsker skoene også risikoen for både hård hud og trykskader.

Sponsoreret