Nemmere pleje af planter med en vandkande

Udgivet: 18/01/2021

Skrevet af: Caroline Schmidt

Er du træt af at gå flere gange frem og tilbage, når du skal vande dine planter og blomster? En vandkande fra Notre Dame er løsningen! Du finder flere designs i forskellige farver og materialer, så det bliver nemmere og hurtigere at pleje dine planter. 

Praktiske og hyggelige vandkander

De fleste hjem er efterhånden beriget med planter. Det giver en hyggeligere stemning og skaber lidt liv i den materielle indretning, og så er det bare dejligt med lidt grønne, friske farver især i de mørke og grå årstider. Men planter kræver pleje, og i stedet for at gå frem og tilbage mellem vandhane og planter, er det nemmere med en vandkande i hånden. Det skal ikke være en uoverskuelig opgave at have hyggelig og frisk stemning i hjemmet, så en vandkande gør det hele nemmere for dig. Notre Dame har et bredt udvalg, der består af forskellige designs i flere materialer, størrelser, former og farver, så du kan pifte plejen lidt op.

Alt i nordisk brugskunst

Når du besøger Notre Dame bliver du mødt at et univers, der har eksisteret siden 1978 med deres fysiske butik i København, og senere kom webshoppen til, så hele landet har mulighed for at gå på opdagelse i de mange produkter og få glæde af dem. Notre Dame er en shop med brugskunst i nordisk stil fyldt med rå og rene linjer samt et feminint touch. Du kan finde alt fra glas, porcelæn og belysning til smykker, opvaskestativer og vandkander. Kig forbi webshoppen og bliv inspireret til nyt og stemningsfyldt brugskunst i dit hjem.

Sponsoreret