Mundbind i stof

Udgivet: 04/12/2020

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Praktisk

Hvis du efterhånden er lidt træt af at gå rundt med de meget iøjnefaldende blå mundbind, så er det måske på tide at udskifte dem med et stof mundbind? Mundbind i stof har nøjagtig samme effekt som de almindelig engangsmundbind. Forskellen er bare, at de er lidt smartere, og så skal de ikke smides ud efter, at du har brugt dem en enkelt gang.

CE godkendte mundbind i stof

Måske er du allerede på udkig efter et mundbind i stof. I så fald kan du finde et bredt udvalg hos Lomax.dk. Lomax er en dansk virksomhed, der siden 1962 har leveret alt til kontoret. Udvalget har siden hen også bredt sig til forskellige værnemidler, og du kan derfor finde hånddesinfektion, visirer, engangshandsker, rengøringsmidler og ja mundbind i stof.

Har du allerede besluttet dig for at bruge mundbind i stof, i stedet for de almindelige engangsmundbind, så finder du det hos Lomax. Her kan du vælge mundbind, der alle er CE godkendte. Nogle af varianterne har endda en antibakteriel belægning og har en vandafvisende overflade.

Et mundbind du kan vaske

Du kan vælge mellem flere forskellige farver, og så skal du huske på, at mundbindet i stof er vaskbart. Det vil sige, at du skal huske at vaske det ved 60 grader, hvis du skal opretholde den beskyttende effekt. Det vil sige en gang om dagen eller hyppigere, hvis mundbindet er blevet beskidt eller fugtigt. Fordelen ved et mundbind i stof er også, at det sidder behageligt omkring dit ansigt, og det bløde stof føles rart på huden.

 

Sponsoreret