Mangler du den perfektedåbsgave?

Udgivet: 25/06/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Livsstil

Hvis du skal til barnedåb og ikke ved, hvad du skal medbringe i gave, så er her et genialt forslag, som alle nybagte forældre ville elske. Køb gaven hos parcellet.dk.

De fleste nyfødte børn fejres kort tid efter deres ankomst med en barnedåb eller navngivningsfest. Her inviteres den nærmeste familie og venner for at fejre den lille ny og forkæle barnet og forældrene med en lille gave. Men det kan nogle gange være utrolig svært at finde på, hvad der kunne være gode dåbsgaver. For hvad mangler et barn? Og hvad kan man give nybagte forældre, som de ikke allerede har anskaffet sig?

Heldigvis har Parcellet.dk samlet et stort udvalg af gode og klassiske gaveidéer til barnets fest, som altid rammer plet på den ene eller anden måde.

Her kan du blandt andet finde Barnets første bog af Simone Thorup Eriksen, der indeholder mange skønne illustrationer. Bogens omslag er lysegråt med elefanter. Bogen har 94 sider, og her er der plads til at gemme alle de skønneste minder fra ens babys første år. Det er en klassisk scrapbog, der giver mulighed for at dokumentere alle de store øjeblikke med en lille ny, og det vil være den hyggeligste gave for enhver forælder. For tiden med en nyfødt går hurtigt, og det kan være svært at huske, hvornår barnet tog sit første skridt, sagde sin første år, og hvor høj barnet var som 3 måneder gammel. Ikke desto mindre er det noget af det, der er sjovt for både forældre og børn at læse om senere i livet.

Sponsoreret