Mangler du gaveideer?

Udgivet: 30/03/2016

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Diverse

Til sommer skal jeg til bryllup hos min bedste veninde. Det bliver uden tvivl en fantastisk dag for hende og hendes kommende mand og jeg glæder mig så meget til at være en del af deres store dag. Jeg har længe ledt efter gaven til dem, men jeg tror at jeg har fundet den nu. Det har været en lang proces med at finde ud af, hvad de skulle have i forhold til deres egne ønsker. Jeg ville meget gerne give dem noget, som de ville kunne huske som gaven fra Lullu, så derfor har det været en lidt længere proces.. Nu skal jeg bare have gaven købt og finde tøj til brylluppet. Det er faktisk det sværeste punkt på dagsordenen.. 🙂 Hvis du skal til nogle bryllupper i år og mangler inspiration til at finde den helt rigtige gave, så kan du klikke på linket og få lidt inspiration til bryllupsgaver. God fornøjelse 🙂

Sponsoreret