Et godt sted at tage kørekort i Århus? Læs med her…

Udgivet: 27/05/2016

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Diverse | Fritid

11057279_995430460487866_4506931543182553801_n

Er dit efterhånden vokse barn ved at runde de 18 år og dermed tid til at kigge på, hvor det er bedst at tage kørekort? og hvad det er vigtigtiste, når man skal vælge – pris, tryghed, beliggenhed, erfarene kørelærere eller fed skolevogn?

Hos Koerkort.dk (Køreskole Århus) har de nemlig alle ovenstående ting og vil derfor være et rigtig godt bud stedet, dit barn eller dig skal have sit kørekort. De to meget erfarende og pålidelige kørelærere hos Kørkort, Kenneth og Kathrine, har et ry for at være rigtig gode til at lære fra sig samt skabe en tryg, behagelig og humoristisk stemning for elever i alle aldersgrupper både i teorilokalet og på landevejen. De går meget op i, at der er 100% styr på tingende og at kvaliteten er i top, så eleverne kan få det bedste ud af det både socialt og fagligt.

Kørkort ønsker altid det bedste for dig og vil have, at du vælger den helt rigtige køreskole for dig. Derfor tilbyder de også en “test drive”, hvor de inviterer dig med på bagsædet, mens kørelæren og en elev er ude at køre. På den måde kan du sikre dig, at det du køber og tilmelder dig til, lever op til dine krav og forventninger.

Kørkort er placeret på Silkeborgvej 62 i Århus C, hvor teoriundervisningen foregår i deres lyse teorilokaler og som er let tilgængeligt med offentlig transport lige til døren.

Hos Kørkort tager de elever ind fra 17 år og 9 måneder og frem, og har både et lynkursus på 30 dage samt det almindelige hold, som løber over 8 uger inklusiv teoriundervisning, køretimer, førstehjælp, manøvrebane, teoriprøve, køreteknisk anlæg og til sidst køreprøven, hvor eleverne har den samme kørelærer hele vejen igennem.

Inde på Kørkort’s hjemmeside og på deres facebookside har du mulighed for at læse meget mere om køreskolen og de to kørelærere. Her vil du også kunne læse en masse unge, der roser og anbefaler at tage sit kørekort hos dem.

Held og lykke med kørekortet! 🙂

Sponsoreret