Livsstil

okt4

Sådan plejer du dine fødder bedst muligt

Sponsoreret

Fødderne er den kropsdel, der bærer os rundt i løbet af dagen – og netop derfor er det vigtigt, at du husker at give dem lidt ekstra opmærksomhed fra tid til anden. Her får du 3 tips til, hvordan du kan sikre, at dine fødder forbliver sunde.

Plej dine fødder dagligt

Selvom du måske ikke går i bag hver dag, så vil dine fødder elske at få et fodbad efter en lang dag – enten under bruseren eller i et fodbad. Giver du samtidig dine fødder en lækker skrub med efterfølgende creme indimellem, så vil de holde sig lækre, bløde og sunde – selv efter en lang dag.

Sørg for at bruge det rigtige fodtøj

Mange oplever smerte og ubehag i fødderne, oftest fordi de går med det forkerte fodtøj. Hvis du har problemer, så opsøg din læge, der kan sørge for, at du bliver henvist til en specialist og dermed de rigtige sko, der kan støtte dine fødder optimalt. Firmaet New feet laver nogle gode, ergonomiske sko, der kan hjælpe med støtte og aflastning, hvis du har ondt i fødderne. En anden løsning kan også være indlæg i de sko, du allerede har. De kan for eksempel hjælpe mod platfod eller lav svang. Indlæg kan fremstilles til den enkelte person, så du får støtte, der passer til dig.

Brug fødderne

En af de bedste ting du kan gøre for at holde dine fødder sunde, er at bruge dem. Fødder fungerer ligesom alle dine andre kropsdele, og styrkes jo mere de bruges. Du kan med fordel gå en god, lang tur hver dag eller lave små øvelser, hvor du bøjer og strækker visten og tæerne, så de hele tiden holdes i gang. Slut eventuelt af med en let massage med olie, så fødderne slapper af igen.

 

 

 

 

design-letters-julekalender_1180w

Køb stilfuldt julepynt hos KAiKU

Sponsoreret

Er du også allerede begyndt at tænke på julen og alt det, der skal ordnes? Fortvivl ej, for du kan finde alle de vigtigste ting hos KAiKU, der har samlet alt det smukkeste julepynt og juletilbehør.

Inden vi ser os om, er det jul igen, og det er altid en meget travl periode. Derfor er det smart nogle gange at være på forkant, sådan at der bliver tid til at nyde julefreden. Noget af det, der oftest skal være styr på, er pakkekalender og julepynt. Og julepynt behøver generelt ikke være rødt, pelset og indeholde nissemænd og deslige. Man kan sagtens få dekorativt og smukt julepynt.

Eksempelvis kan du finde denne smukke julekalender, hvor du blot skal stå for de gaver og putte dem i lommerne. På den måde kan du glæde din kæreste, dine børn eller nogle helt tredje. Kalenderens sorte baggrund prydes af Arne Jacobsens smukke typografi i hvidt på hver lomme.

KAiKU elsker den hyggelige juletid, og hvert år håndplukker de deres julepynt fra de mange dygtige designere. I udvalget finder du både den klassiske julepynt og den mere finurlige nordiske julepynt, som er blevet meget populær de seneste år. Fælles for kollektionen er, at den er valgt med kærlighed, og at det er noget pynt, som skaber varme og glæde. Blandt andet finder du de fine glasfigurer af biler med juletræ på toppen eller andre smukke vedhæng til vinduet eller til juletræet. Den slags pynt, der kan gå i arv gennem generationer. Se det store udvalg hos KAiKU, der har sørget for at julen bliver god igen i går.

Hoka_One_One_Speedgoat_3_Running_Shoes_Damen_seaport_medieval_blue[1920x1920]

Trænger du til et par nye løbesko?

Sponsoreret

Er du vild med at løbe men mangler motivationen, fordi løbeskoene er ved at være for gamle? Campz.dk har et stort udvalg af de populære HOKA ONE ONE løbesko, der er innovative løbesko i flotte designs.

Hvis du er løber, så kender du alt til følelsen af at tage et par nye løbesko på for første gang og løbe en lang tur, mens man har svært ved at tage øjnene fra dem. Det er bare noget helt særligt at få nyt løbetøj, fordi det gør motivationen til at komme ud på en tur lidt større.

Men en løbesko er heller ikke bare en løbesko, og der er stor forskel på, hvilken type sko man er til. Hvis du er typen, der godt kan lide en sko med masser af farver, så er HOKA ONE ONE et mærke lige for dig.

Siden 2010 har HOKA ONE ONE leveret innovative løbesko til alle løbere, som ønsker at forbedre deres præstationer. Skoen har en mellemsål, som giver 2,5 gang mere dæmpning end normale løbesko, uden at skoen vejer mere. Det gør, at den er mere støddæmpende og behagelig at have på.

Man taler også om trends, når det kommer til løbesko, og her går det amerikanske mærke HOKA ONE ONE helt klart foran. De startede på et tidspunkt, hvor det var in at løbe i flade sportssko, og derfor var stort set alle løbesko med tynde såler, inspireret af løb med bare fødder. Netop dette gjorde det amerikanske brand op med, hvor man i stedet får sportssko med brede, høje og kraftige såler, hvilket samtidig betyder masser af stødabsorbering.

aug3

Bliv glad for dit grå hår

Sponsoreret

I takt med at man bliver ældre, er der naturligvis visse ting, der ændres. Det gælder eksempelvis ens hår, der med tiden bliver mere og mere gråligt. Gråt hår kan hurtigt komme til at se meget trist og kedeligt ud, men der er heldigvis en række ting, du selv kan gøre, så du kan blive gladere for dit grå hår. Det kan du blive meget klogere på her i artiklen, hvor du vil blive introduceret for en række gode råd.

Silver shampoo er ideelt til gråt hår

Er du begyndt at få grå hår, er det først og fremmest vigtigt, at du investerer i den helt rigtige shampoo. Her er silver shampoo eksempelvis et godt bud, i og med at det indeholder blå farve, der resulterer i, at dit hår bliver mere glansfuldt og klart at se på. Du undgår endvidere, at dit hår får det gullige skær, som bestemt ikke er særligt flatterende. Du kan finde et stort udvalg af silver shampoo her på siden, så du kan komme til at elske dit grå hår.

Vigtigt at give de grå lokker masser af fugt

Gråt hår bliver nemmere ødelagt og skadet end ganske almindeligt hår, i og med at det er mere porøst. Derfor er det utroligt vigtigt, at du formår at give dit hår den rette mængde fugt. Det kan du for eksempel gøre ved at investere i en god hårolie eller i en hårkur. Både olie og kur giver masser af intens fugtpleje til dine grå lokker, og det vil med garanti sørge for, at dit hår kommer til at se mere glansfuldt og smukt ud.

Skærmbillede 2019-07-25 kl. 14.55.47

Børnegarderober, der passer præcis til jeres institution

Sponsoreret

Hvis det er på tide at udskifte de gamle børnegarderober, så er Kolon Total Inventar de helt rigtige at tage fat i. Her kan du bestille garderober, der passer lige præcis til jeres institution. 

Kolon Total Inventar har mange år på bagen og er særligt kendte for at lave nogle meget solide hængsler med en ekstraordinær styrke. I dag er de efterhånden til at finde på mange skoler og institutioner i Danmark på grund af deres solide og praktiske børnegarderober, der speciallaves, så de passer lige præcis til den bestemte institution.

Kolons lockers til børn er blandt andet meget populære, fordi de kan tilpasses efter mål, sådan at de passer til både børnehaver, vuggestuer eller skoler, og lige meget om pladsen hos jer er trang eller I har masser af plads at boltre jer på. De sørger for, at I får det rum og plads, I har brug for. Der er altid plads til overtøj og tasker, men fordelingen af rummene deri kan tilpasses efter behov, så der eksempelvis kan være plads til skoletasken både for oven og for neden. Det er også muligt at få et lille rum med låge, så vanter og andre småting er lidt nemmere at holde styr på, og så kan der samtidig hænges billeder, tegninger eller sedler op på lågen for at gøre den mere personlig.

I kan også helt selv vælge, om børnegarderoben skal være væghængt, fritstående eller mobil og om garderoben skal have bænke, børnene kan sidde på. De kan laves så de passer præcis til den farve, væggen har eller den mængde plads, I har at gøre med.

yo9jak0u7wg1dajhrx

Vil du vide mere om privatleasing?

Sponsoreret

Privatleasing er den mest almindelige form for leasing, og det giver dig mulighed for at lease din drømmebil i en vis periode for et fast månedligt beløb. Se dine muligheder hos findleasing.nu.

Har du en drøm om en ganske bestemt bil? Måske en Porche, en Audi, BMW eller bare en helt almindelig bil, der stadig er uden for økonomisk rækkevidde. Faktisk er det slet ikke umuligt, at du kan komme til at køre din drømmebil, selvom pengene ikke er til at kunne tage et lån.

Privatleasing er nemlig for dig, der har brug for at lease en bil til privat brug. Når du privatleaser en bil, så betyder det, at du oftest lejer en bil i en perioder på 1-3 år (det kan dog lade sig gøre helt ned til 6 måneder).

Privatleasing består i mange tilfælde af en engangsydelse/opstartspris, som du betaler for at få bilen udleveret. Eksempelvis kan du skulle betale 10.000 kr. i opstartspris, og herefter betaler du så en fast leasingydelse på eksempelvis 2900 kr. i den periode, aftalen varer. Priserne afhænger af, hvilken bil du leaser.

Når du ønsker at opsige din aftale, har du flere muligheder. Hvis det er før den aftalte opsigelsesdato, vil der oftest være en minimumsperiode, du skal beholde bilen i. Men når denne er ovre, kan du blot opsige og køre bilen hen til leasingselskabet, hvorefter du stopper med at betale den månedlige ydelse. Engangsydelsen på de 10.000 kr. får du ikke tilbage.

Kig forbi findleasing.nu og find ud af, hvad dine muligheder er og se de mange forskellige biler.

Simone-Thorup-Eriksen-Barnets-Første-Bog-Graa-p

Mangler du den perfektedåbsgave?

Sponsoreret

Hvis du skal til barnedåb og ikke ved, hvad du skal medbringe i gave, så er her et genialt forslag, som alle nybagte forældre ville elske. Køb gaven hos parcellet.dk.

De fleste nyfødte børn fejres kort tid efter deres ankomst med en barnedåb eller navngivningsfest. Her inviteres den nærmeste familie og venner for at fejre den lille ny og forkæle barnet og forældrene med en lille gave. Men det kan nogle gange være utrolig svært at finde på, hvad der kunne være gode dåbsgaver. For hvad mangler et barn? Og hvad kan man give nybagte forældre, som de ikke allerede har anskaffet sig?

Heldigvis har Parcellet.dk samlet et stort udvalg af gode og klassiske gaveidéer til barnets fest, som altid rammer plet på den ene eller anden måde.

Her kan du blandt andet finde Barnets første bog af Simone Thorup Eriksen, der indeholder mange skønne illustrationer. Bogens omslag er lysegråt med elefanter. Bogen har 94 sider, og her er der plads til at gemme alle de skønneste minder fra ens babys første år. Det er en klassisk scrapbog, der giver mulighed for at dokumentere alle de store øjeblikke med en lille ny, og det vil være den hyggeligste gave for enhver forælder. For tiden med en nyfødt går hurtigt, og det kan være svært at huske, hvornår barnet tog sit første skridt, sagde sin første år, og hvor høj barnet var som 3 måneder gammel. Ikke desto mindre er det noget af det, der er sjovt for både forældre og børn at læse om senere i livet.

tassimo_kapsler_milka_chokoladedrik

Himmel på jord: Kakao med Milkasmag

Sponsoreret

Mangler du nye kaffekapsler? Så er Coffeeshoppen.dk det helt rigtige sted for dig, for her kan du få alt, hvad hjertet begærer, når det gælder kaffe.

Kaffe og kapsler passer helt perfekt sammen. Fordelene ved at lave kaffe på kapsler er uden tvivl, at kvaliteten er høj og ensartet. Derudover har kapsler også en intens smag og en duft, der ikke er til at modstå. Der findes et væld af forskellige kaffekapsler og smagsoplevelser, hvilket betyder, at du uden tvivl kan finde en kapsel til din smag!

Hos Coffeeshoppen kan du både finde kaffekapsler fra Dolce Gusto, Nespresso og Tassimo, og de har alle en unik smag og aroma. Der er et hav af valgmuligheder, sådan at du kan få en intens og cremet kaffe, der er perfekt til enhver tid på dagen.

Det lækre ved kaffekapsler er, at det kun tager et par minutter, før du stå med en frisklavet kom kaffe foran dig. Og så er kaffekapsler også især blevet populære på grund af de mange forskellige muligheder for smag. Det er nærmest umuligt ikke at kunne finde en smag, du kan lide.

Hvis du endnu ikke er stødt på chokokakaoen, så er du gået glip af noget meget stort. Hos Coffeeshoppen kan du blandt andet få kapsler af kakao med Milka-smag, og hvad kan man så mere bede om? En fløjlsblød og cremet, varm kakaodrik, der er lavet med rigtig bjergmælkechokolade for at skabe den smag, som hele familien elsker.

Hvis du har en Tassimo kaffemaskine, så scanner den automatisk stregkoden på din Tassimo yndlingsdrik, sådan at din kaffe bliver perfekt brygget i forhold til vandmængde, bryggetid samt den optimale temperatur.

photo-1518644961665-ed172691aaa1

Slip af med de genstridige deller

Sponsoreret

Vi har alle problemområder, som vi ville ønske at vi kunne gøre noget ved. Uanset om det er en lille topmave, ridebukselår eller et andet genstridigt fedtdepot, kan de være helt umulige at komme af med, uanset hvor sundt man lever. Heldigvis, er det nu muligt at gøre noget ved de genstridige fedtdepoter, uden at de involvere kirurgi. Fedtfrysning er en smertefri behandling, som hjælper dig med at opnå den krop, som du ønsker.

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen foregår ved at man ved hjælp af en kontrolleret nedkøling af fedtvævet, får fedtceller til at gå i opløsning. Denne proces foregår over længere tid og du vil kunne se endelige resultat efter 2-3 måneder. Behandlingen går kun fedtvævet til at gå i opløsning og er derfor både sikker og effektiv. Behandlingen er også velegnet til at reducere appelsinhud. Behandlingen er smertefri, men der kan opstå ubehag de første minutter af behandlingen. Du skal også være opmærksom på at der kan opslå blå mærker, og du vil føle dig øm på det område, som behandlingen har været rettet imod. Det skal understreges at behandlingen ikke er en slankekur, men en effektiv måde at hjælpe dig af med de områder som du ikke kan komme med af, ved hjælp af træning og den rette kost. Dette betyder også at behandlingen opretholdes så længe at vægten holdes. Du kan være sikker på et få et ensartede og varigt resultat. Behandlingen er henvendt til dig, som er sund og rask, men blot har brug for lidt ekstra hjælp.

Afstand-450x450

Drømmer du om jagttegn?

Sponsoreret

Rigtige mænd går på jagt, mener nogen. Hvis du er enig, så kan du læse mere om at tage jagttegn på JagttegnKurser.dk.

Har du det også sådan, at en rigtig mand gerne skulle kunne skyde sin egen aftensmad? Så er du i hvert fald ikke den eneste, og det går helt tilbage til den tid, hvor det rent faktisk var manden, der skulle sørge for at komme hjem med noget kød til familien.

Så hvis du længe har gået og drømt om at få jagttegn, hvad enten det er for fornøjelsens og naturoplevelsernes skyld, mandighedens skyld eller bare fordi, du elsker vildt kød, så er det nu, du skal slå til. JagttegnKurser er drevet af Michael Salling, der er jagttegnslærer. Han sætter en stor dyd i at holde sig ajour med de nyeste tiltag inden for jagttegnslæring, og han kan derfor undervise i og med de nyeste former og metoder på markedet. Sådan mener han selv, at han kan ruste kommende jægere bedst muligt til et liv med jagttegn.

Salling selv er hovedsagligt fuglejæger med stor interesse for både gåse- og havjagt, men hans primære jagtform er dog jagt med stående hund. Sammen med andre dygtige instruktører har han sammensat et jagttegnkursus i København.

JagttegnKurser har de bedste kurser indenfor jagt og skydning, og så har de en beståelsesprocent tæt på 100 procent, mens landsgennemsnittet ligger på 59 procent. Det er nemlig sådan, at alle dem, som følger kursusplanen og som terper op til prøven, består. De har samtidig den højeste sikkerhed for, at kurset bliver leveret som aftalt ved at bruge sikker betaling via en certificeret indløsningsaftale.Du kan desuden læse de mange gode anmeldelser på TrustPilot, sådan at du også har brugernes ord på, at det er et godt sted at tage jagttegn.