Leder du efter en ny ukulele?

Udgivet: 04/12/2020

Skrevet af: Aline Jensen

Spiller du ukulele, eller overvejer du at begynde? På stepnote.dk finder du et stort udvalg af ukuleler, så du kan finde lige præcis den, der passer til dig. Er du ny i ukuleleverdenen? Så tag et kig på de forskellige lær-det-selv-bøger, der gør det enkelt for nybegyndere. 

Nem at spille på

Er du den helt store musiker? Måske er du allerede den helt store klaverspiller, guitarfan eller trommeentusiast? I så fald kender du sikkert allerede de forskellige noder, der lærer og guider dig gennem forskellige melodier og sange, og det kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du skal lære at spille på ukulele. Derudover er ukulelen et forholdsvis simpelt instrument, der minder meget om guitaren. Den er bare mindre, og så har den fire strenge i stedet for guitarens seks. Det betyder også, at selvom du ikke er den helt store musiker, så har du gode chancer for at lære ukulelen at kende.

Alt til nybegynderen

Når du kigger forbi stepnote.dk vil du blive mødt af et stort udvalg af ukuleler og tilbehør dertil. Er du nybegynder, kan du forsøge dig med et af de forskellige pakketilbud til begyndere. Der får du nemlig både en ukulele, en taske til den og en bog med praktiske ansvisninger og gode råd, så du kan lære dig selv at spille. Er du allerede tryg på ukulelen, men mangler udstyr, så er det også stepnote.dk, du skal kigge forbi. Du finder nemlig alt fra instrumentstativer, ukuleletasker og plektre til strenge, remme og sangbøger. Hop ind og se det store udvalg, så du kan opleve glæden ved at spille ukulele.

Sponsoreret