Lær svensk på intensivt sprogkursus

Udgivet: 09/01/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Diverse

Vil du lære svensk og gerne hurtigst muligt? Et kursus i svensk hos Virksomhedsskolen hjælper dig til at få et stort svensk ordforråd på kortest muligt tid.

Plads til alle niveauer

Hos Virksomhedsskolen er det muligt at modtage svenskundervisning i København eller Aarhus, og du bliver undervist af yderst dedikerede undervisere, der har mange års erfaring. Fokus er på forståelsen af skrevet og talt svensk, og ved hjælp at blandt andet lytterøvelser, samtale og diskussion bliver kendskabet til sproget større og større. I undervisningen er der plads til alle uanset niveau, hvilket er muligt, da kurserne består af små hold, så der er god tid til hver enkelt kursist.

 Kompetente undervisere

Virksomhedsskolen tilbyder forskellige sprogkurser, blandt andet tysk, fransk, kinesisk og arabisk, og fælles for underviserne er, at de alle har en akademisk, sproglig uddannelse, ligesom de er vant til at undervise og dermed også har erfaring med det pædagogiske. Kurserne strækker sig over 10 uger af 30 lektioner, og du vælger selv, hvorvidt mandag eller onsdag passer bedst i din hverdag. Det intensive forløb er en oplagt mulighed for hurtigst muligt at lære det svenske sprog.

Sponsoreret