Et lækkert loungesæt, der pifter terrassen op

Udgivet: 28/06/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Bolig

Mangler du lidt lækkert nyt til terrassen? Hos stilfisk kan du finde en masse lækre loungemøbler fra Muubs, som i den grad kan pifte terrassen op til varme sommeraftner.

Hvis du godt kunne tænke dig, at terrassen eller altanen lige blev det mere lækker at sidde på, når sommeraftnerne nærmer sig, så er du helt sikkert ikke den eneste. Der er ikke noget som en lun aften på terrassen, hvor man synker sammen i en blød sofa med et tæppe på og et glas rosé i hånden. Hvis du også drømmer om det scenarie, så har Muubs lavede nogle lækre loungesæt. Det er nemlig bare det mere hyggeligt, hvis udemøblerne er ligeså lækre at sidde i som inden for, da man trods alt kan tilbringe mange timer derude.

Du kan hos stilfisk.dk blandt andet få et lækkert loungesæt til både udendørs og indendørs brug fra Muubs. Tasi er et stilfuldt og enkelt sæt havemøbler, hvor armlæn er lavet af teaktræ og har vandbaseret coating, som giver en fin grå farve. Der medfølger hynder, som er lavet af vaskeægte kvalitetsstof.

Muubs er en dansk innovativ møbel- og interiør virksomhed, som har specialiseret sig i at designe og producere møbler og interiør udelukkende i rå materialer. Alle produkter fra Muubs har et råt og unikt urbant look, der passer ind i de fleste boligindretninger som kontrast til det minimalistiske eller i sync med det mere organiske. Muubs har eget design studio i Danmark og produktionssteder i såvel Danmark som på Bali.

Køb Muubs online hos stilfisk.dk.

Sponsoreret