Kvinder kan også gå til golf

Udgivet: 30/03/2016

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Diverse

Jeg er lige startet til golf her i foråret og jeg er simpelthen så glad for det allerede. Jeg manglede en interesse i min hverdag, hvor jeg kunne få lov at trække vejret og samtidig få bevæget mig. Jeg har prøvet mange forskellige sportsgrene igennem tiden, fx haft et stillestående abonnement i fitness. Jeg fandt aldrig motivationen til at komme af sted og det tror jeg egentlig der er mange grunde til. Jeg fandt eksempelvis aldrig nogen fast træningsmakker, som kunne holde mig oppe på, at skulle af sted nogle gange ugentligt. Det har jeg ude i golfklubben. Jeg startede faktisk sammen med min mor, fordi hun selv har spillet derude i mange år. Det er en rigtig hyggelig ting at have sammen, hvor vi lige får vendt verdenssituationen og samtidig får gået en masse lange ture!

Jeg har dog også været så heldig at finde en anden træningsmakker derude, som jeg lærte at kende til vores introhold. Det er dejligt at gå sammen med en, som er på samme niveau som jeg selv. Det motiverer mig ekstra meget 🙂

Jeg har været i gang i nogle måneder nu og jeg er allerede så småt begyndt at investere i mit eget udstyr. Jeg har fået nogle småting fra min mor, men jeg mangler stadig nogle småting, såsom de helt rigtige golfbukser. Indtil nu har jeg bare spillet i nogle varme løbetights, men det fungerer altså ikke helt.. Jeg siger til mig selv at det er en proces – og så længe jeg er glad for sportsgrenen er alt jo godt 🙂

Sponsoreret