Kunne du tænke dig at komme på camping ved Limfjorden?

Udgivet: 10/01/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Diverse

Hjarbæk Fjord Camping er en dejlig campingplads med masser af smukke omgivelser og gode muligheder for at have børn med, der kan være godt underholdt.

Kunne du tænke dig at bo på en campingplads ved Limfjorden? Ind i mellem har vi alle brug for at trække stikke og tage familien med på tur. Så kommer man væk, roen sænker sig og man kan nyde noget kvalitetstid sammen, uden at de daglige gøremål forstyrrer.

Et sted, hvor du og din familie virkelig kan nyde stilheden er Hjarbæk Fjord Camping, som er en campingplads i Midtjylland, og som har en fantastisk udsigt ud over den sydlige del af Limfjorden. Det ligger 22 km fra Skive og 14 km fra Viborg. Terrænet er kuperet og campingpladsen er inddelt i små terrasser med smukke udsigter udover fjorden, pladser med gode læforhold og mange sjove oplevelser for børn.

Når kalenderen rammer den 29. marts skydes forårssæsonen i gang, og derfor kan I godt begynde at forberede jer. Foråret byder på både påske og masser af helligdage, hvor det er oplagt at tage en forlænget weekend på camping. Der er både pladser til at kunne stille campingvogne op, og så er der også hytter til jer, der ikke har campingvogn eller ikke orker at skulle tage den med og stille den op.

Sponsoreret