Har I nogle ledere, der vil videreuddannes?

Udgivet: 10/02/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Uddannelse

Sammen med lederskab følger et enormt ansvar. Derfor er det vigtigt, at ledere i organisationer er ordentligt uddannede, og det kan Stifinderprogrammet, der er en lederuddannelse, være en god løsning på.

Er lederne i jeres organisation uddannede? Ellers bør de blive det, for det er enormt vigtigt, at ledere ved, hvordan de skal gå foran og forvalte deres ansvar. En leder tager ekstremt mange beslutning, han eller hun varetager et stort ansvar, fordi de har medarbejdere under sig, som helst skal være trygge ved at komme til deres leder. En leder skal lære, hvordan han eller hun motiverer sine medarbejdere uden at presse dem. Få dem til at yde deres bedste, uden at de får præstationsangst eller det, der ligner.

Et udfordrende og personligt givende udviklingsforløb

Stifinderprogrammet er et udviklingsforløb for den erfarne leder, der gerne vil udfordres både personligt og fagligt. Det er en ambitiøs og intens uddannelse, der har en helhedsorienteret tilgang, og så er meget af indholdet baseret på forskning fra blandt andet Harvard University. Stifinderprogrammet har lavet lederuddannelser siden 1994 og har efterhånden stor erfaring med at få organisationer, teams og enkeltpersoner til at udvikle sig ved hjælp af de læringsprocesser, som de underviser i.

På uddannelsen bliver der brugt utraditionelle men meget effektive redskaber, som gerne skal skabe en forståelse for, hvordan du kan skabe en meningsfuld fremtid i dit arbejdsliv. Over 2000 ledere og specialister har været igennem programmet, og mange store virksomheder som eksempelvis LEGO og Jyske Bank har været igennem programmet.

Sponsoreret