Har du brug for afslapning i hyggelige og trygge omgivelser?

Sponsoreret

Har du brug for afslapning i hyggelige og trygge omgivelser?

Beroligende, ekstraordinært og omsorgsfuldt.

Det er tre af nøgleordene hos Strandhotellet i Blokhus. Velvære og wellness i omgivelser udover det sædvanlige. Velvære behøver ikke at være dufte og stearinlys, men kan også være en frisk gåtur ved Vesterhavet som giver motion og stof til eftertanke.

Forkæl dig selv eller din bedre halvdel med wellness i Blokhus

Massage hos en af vores dygtige massører skaber en hyggelig og afslappende atmosfære samt tid til at være betænksom og koble af. Vi bestræber os på at skabe velvære i særpræget omgivelser, hvad enten du er til massage, pool eller sauna. Saunaen er skøn til afslapning for krop og sjæl, mens poolen giver mulighed for at blive kølet ned igen. Har du mod på det, så ligger Vesterhavet lige for dine fødder og vi garanterer at saunaen stadig vil være varm, når du kommer tilbage.

Vores Wellness hotel er det perfekte valg, uanset om det er kæresten, vennerne eller en god kollega som skal forkæles.
Strandhotellet anbefaler efter afsluttet wellness ophold, at bestille bord i vores sublime restaurant. Vores køkkenchef, Dennis, vil stå klar til at tage i mod jer med resten af vores dygtige køkkenpersonale. Maden fra restauranten kan nydes i vore tre hyggelige områder, hvad enten det er spisesalen, gårdhaven eller orangeriet.

Posted in Diverse.