Golfferie på Tenerife

Udgivet: 02/01/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Diverse

Er du vild med at spille golf? Og savner du tilmed at slå med køllen i de kolde vintermåneder? Nu har du mulighed for at spille golf, også selvom det er vinter.

At kombinere sin store hobby med en solskinsferie lyder da ikke helt værst? Især ikke når destinationen er Tenerife og aktiviteten er golf. Den populære vulkanø er efterhånden blevet en kær destination for mange golfglade danskere. Med sine uspolerede strande med kulsort vulkansand, bananplantager og fantastiske golfbaner er Tenerife et oplagt sted at tilbringe en uge eller to i de kolde vintermåneder.

”Her kan man også nyde sommeren midt om vinteren”, siger de lokale på Tenerife. Tenerife har nemlig mere end 3000 solskinstimer om året og ikke mindst har øen en gennemsnitstemperatur på 23 grader. Denne statistik gør feriedestinationen til et oplagt sted at spille golf for europæere, som ikke har helt så oplagte vejrforhold at spille golf i om vinteren.

En Tenerife Golfrejse vil helt sikkert gøre godt for både krop og sjæl. Mange tager på ferie for at ligge og slappe af på en solstol dagen lang. Men tænk engang at kunne kombinere afslapning med at være aktiv? En golfrejse er en anderledes og aktiv måde at holde ferie på.

Golf på nye måder

På Tenerife har du også muligheden for at få en anderledes golfoplevelse. Hvis man tager en færge over til La Gomera, så kan man spille Tecina Golf. Tecina Golf er anderledes på den måde, at alle huller spilles ned ad bakke. Samtidig med, at du spiller golf har du udsigt ud over Atlanterhavet. Tecina Golf giver dig mulighed for at kombinere golf med en fantastisk naturoplevelse.

Sponsoreret