Glæd dit barn med Paw Patrol tøj

Udgivet: 25/01/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Mode

Hvis dit barn er vild med at se Paw Patrol i tv og lege med legetøj fra mærket, så vil dine børn helt sikkert også elske Paw Patrol tøj.

Redningshundene hitter hos børnene

PAW Patrol er en canadisk tv-tegnefilmserie, der handler om en flok hunde med forskellige egenskaber, der arbejder som redningshunde. En af hundene fungerer eksempelvis som politimand, en anden går op i genbrug og en tredje kan flyve helikopter. Redningshundene går under navnet Paw Patrol og de storhitter hos de fleste børn. Derfor kan du med fordel overveje, om Paw Patrol også skal have lov at indtage dit barns klædeskab.

Der findes både pige- og drengetøj inden for Paw Patrol og sortimentet er stort. Du kan både få bluser, t-shirts, kjoler, cardigans, bukser, jakker, heldragter, leggings, shorts, nattøj og meget mere. Det bliver helt sikkert lidt sjovere for børnene at tage i børnehave om morgenen, når de kan tage deres yndlingsbluse med Paw Patrol på, ligesom det formentlig også bliver lidt nemmere at få dem i seng om aftenen, når de kan tage Paw Patrol nattøjet på. Det kan de fleste forældre vist godt bruge, så hverdagene glider lidt nemmere.

Sponsoreret