Flotte brændeovne til hygge og varme

Udgivet: 10/02/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Praktisk

Sæt dig foran brændeovnen og lad flammernes dansen og varmen fra ovnen fylde dig med dyb ro

Der er nærmest intet i verden så hyggeligt som en grå og regnfuld dansk eftermiddag, tilbragt alene eller sammen med andre foran brændeovnen. At se ilden knitre er i sig selv underholdning nok, eller find en god bog eller strikketøjet frem og lad dig varme igennem.

Klassiske brændeovne fra kendte mærker

Det er vigtigt at have tillid til producenten, når man skal købe brændeovne. Sikkerheden og kvaliteten skal være helt i top, så du kan koncentrere dig om det vigtigste – nemlig ast nyde diun brændeovn. Vælg derfor kun brændeovne fra de bedste mærker – f.eks. fra Jydepejsen, Morsø og Varde brændeovne.

Lækkert og funktionelt udstyr

Til brændeovnen hører selvfølgelig brænde. Opbevar brændet ved siden af brændeovnen i en flot og funktionel kurv, der tåler at komme med ud i brændeskuret. Foran brændeovnen kan det være en god idé at montere et stykke glas eller stål, der skåner gulvet – særligt hvis der er gulvtæppe er dette en nødvendighed. Hvis der er små børn i huset eller der ofte kommer små børn på besøg, er et børnegitter et must, så alle kan slappe trygt af foran brændeovnen.

 

Sponsoreret