Få et eksklusivt badeværelse med en fritstående håndvask

Udgivet: 08/12/2020

Skrevet af: Caroline Schmidt

Emne: Inspiration

Går du og overvejer, hvordan dit næste badeværelse skal se ud? Må det gerne være lidt anderledes og udstråle eksklusivitet? I så fald er en fritstående håndvask lige det, du søger! Kig forbi design4home.dk og se de mange designs og muligheder for dit badeværelse.

Et helt unikt udtryk

Når du træder ind på et badeværelse, bliver du oftest mødt af de klassiske, hvide toiletter og håndvaske, der er omringet af en bordplade. De er enkle, og man går aldrig helt galt i byen med de mest udbredte designs, men hvorfor ikke skille sig lidt ud? Det har du nu mulighed for, når du skal lave nyt badeværelse eller blot udskifte enkelte dele. Hos Design4home kan du finde et væld af muligheder til badeværelset, der består af klassiske designs, men du finder også unikke møbler, såsom sorte håndvaske og endda fritstående håndvaske. 

Flere materialer og designs

En fritstående vask er ikke bare hvilken som helst vask. Den giver nemlig et helt særligt og eksklusivt udtryk i rummet. De fritstående håndvaske hos Design4home er både designet og produceret i Italien under EU’s miljøregler. Når du skal vælge, hvilken håndvask der passer, kan du vælge imellem to materialer, nemlig porcelæn og monolith. Uanset hvilken du vælger, får du en holdbar håndvask. Du finder et væld af fritstående håndvaske i forskellige former og designs. Er du i tvivl om, hvilken det skal være, står folkene bag Design4home klar med hjælp og rådgivning, så du med ro i maven kan finde den helt rigtige fritstående håndvask til dit badeværelse.

Sponsoreret