Få en fri cykel over lønnen

Udgivet: 12/10/2020

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Inspiration

Hører du til gruppen, som ville ønske, de cyklede mere til og fra arbejde og generelt i hverdagen? Det kan være, at overskuddet ikke er der, eller fordi din nuværende cykel af flere grunde er dum at cykle på. Undskyldningerne kan hobe sig op, men det kan altså være slut nu. Du har nu mulighed for at få en fri cykel over lønnen. En helt ny cykel enten med eller uden el, som både er smart, hurtig, let og altid tilgængelig. Læs med her for at høre mere.

Hvorfor vælge JOOLL?

JOOLL er den virksomhed og det koncept, som du skal kende til, hvis du ønsker at få en cykel over lønnen. Du kan altså spørge din arbejdsgiver, om han/hun vil lease dig en JOOLL, hvor du så udelukkende bliver beskattet af leasingprisen igennem din løn. Du kan forklare din arbejdsgiver om alle fordelene ved JOOLL. En JOOLL er blandt andet et grønt og sundt medarbejdergode. En cykeltur giver dig en frisk start på dagen og giver dig mulighed for at præstere bedre på arbejdet.

Hvilken JOOLL skal du vælge?

Der findes forskellige løsninger for en JOOLL. Du kan frit vælge mellem JOOLLs udvalg af cykler – heriblandt el cykler, el ladcykler, racere og mountainbikes, cykler uden el og sågar også løbehjul. Det er en enkel og sikker løsning, som JOOLL opstiller som følgende:

  1. ”Fri JOOLL” som løntillæg – Her bliver du som medarbejder beskattet af den månedlige leasingpris over lønnen
  2. ”JOOLL Hybrid” – her bidrager både medarbejder og virksomhed, samt simpel beskatning af den månedlige leasingpris over lønnen
  3. Firma JOOLLs – brug den kun erhvervsmæssigt = ingen beskatning.

Læs mere på JOOLLS hjemmeside og find den optimale cykel for dig.

Sponsoreret