Er det blevet tid til en ny dobbeltseng?

Udgivet: 27/10/2020

Skrevet af: Lullu Mut

Emne: Bolig | Inspiration

Hos bedrenaetter.dk er de specialister i senge og sengeudstyr. Det er derfor et sikkert valg, når du skal finde din næste dobbeltseng, uanset om det er en boxmadras, en elevationsseng eller en af de populære kontinentalsenge, du er på udkig efter, så har de helt sikkert noget for dig.

De populære kontinentalsenge

Hos bedrenaetter.dk har de i de seneste år haft en større og større efterspørgsel på de populære og stilrene kontinentalsenge. De er nemlig efterhånden blevet en af danskernes foretrukne senge. Den største forskel på en kontinentalseng og en almindelig boxmadras er det ekstra lag og højden på sengen. En kontinentalseng består nemlig hovedsageligt at tre lag, mens en almindlig boxmadras kun består af 2 lag madrasser. Den ekstra madras, som typisk er en springmadras, giver nemlig ekstra komfort og højde til sengen, så man får fornemmelsen af at stå ud af sengen, fremfor at stå op af sengen.

Dansk sengekvalitet

Bedrenaettæer.dk har stor fokus på kvaliteten af de senge, de tilbyder. Netop derfor sørger de for, at alle senge i deres sortiment bliver produceret i Danmark, så de kan stå helt inde for kvaliteten af dem. Det er nemlig altafgørende, at kunderne får den bedste seng for pengene. Derudover holder de sig til konkurrencedygtige priser, og det er muligt, idet de udelukkende findes som webshop. På den måde kan de holde priserne nede, mens kvaliteten er helt i top. Og hvad er bedre end en god seng til billige priser? Ikke meget. En god nattesøvn giver dig nemlig energi til hverdagen, så du er klar til dens strabadser.

Sponsoreret