Eksklusive ringe fra Ole Lynggaard

Udgivet: 23/08/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Mode

Er du på jagt efter en smuk ring, der er lidt mere ud over det sædvanlige? Så er Ole Lynggaard bestemt et kig værd. Den danske smykkedesigner Ole Lynggaard er kendt for sin særlige tilgang til skandinavisk design. Hvert smykke, der kommer fra hans hånd, har et unikt, eksklusivt udtryk over sig – hvad end ringen er i guld eller sølv af minimalistisk eller dramatisk karaktér.

Ole Lynggaard smykker er indbegrebet af kvalitet – på alle måder. Smykkerne fra den danske designer tager sig godt ud på enhver hånd, håndled, øreflip eller hals, de er nemlig skabt til enhver kvinde, der sætter pris på en personlig stil. Ole Lynggaard er med andre ord for dig, der elsker at skille dig ud.

Gaven, der bliver ved med at give

Hvis du leder efter den perfekte gave til en god veninde, til din søster eller mor, så er en ring eller et andet smykke fra Ole Lynggaard et godt sted at starte. Smykkerne skiller sig ud fra mængden af traditionelle guld- og sølvsmykker – de har alle en særlig vinkel, et anderledes touch og en stil, der er unik.

Sagt med andre ord, så er der god chance for at finde et fint smykke til hende, der typisk går efter tøj og sko, der skiller sig ud fra mængden. Med et Ole Lynggaard smykke om halsen eller på håndleddet, kan ethvert outfit få et ekstra pift af en personlig vinkel. Er du interesseret i at se, hvad Ole Lynggaard designs byder på? Tag et på det store udvalg af Ole Lynggaard ringe hos Brodersens.

Sponsoreret