Efterskolefag til den kreative, kommende designer

Udgivet: 09/02/2017

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Uddannelse

Næsten 75 % af efterskoleelever vælger at tage deres 10. klasse på en efterskole frem for den skole, de har gået på til og med 9. klassetrin. Det er for mange både det sociale men også det faglige aspekt, der har inflydelse på elevers valg. Mange elever tænker, at efterskolen er et sted, hvor de kan blive stå på egne ben, blive modne og få massere af gode venner og bekendtskaber. Forældre tænker også om efterskoler, at de er gode for deres børn, at de gør dem robuste og klar på livet, og at børnene også bliver fagligt stærke.

I manges optik, er det en helt anden verden, man træder ind i, og et sted, hvor skole og fritid går hånd i hånd. Efterskoler er blevet så populære, at man skal være i rigtig rigtig god tid for at få en plads.

Bråskovgård er en efterskole, der tager rigtig godt hånd om deres elever, der er kun super kompetente undervisere, og der er rigtig spændende valgfag at vælge imellem. Fag, der ikke tilbydes alle steder. Et af de mange spændende fag, der kan tages er design. Design på efterskolen er et springbræt til design, kunstner – og lærer uddannelsen, og løbet af undervisningen vil du have fingrene i alverdens kreative ting, og du vil have mulighed for at få udstillet dine produkter og deltage i diverse arrangementer.

Se mere om Bråskovgård efterskole med design hos BGE.

Sponsoreret