Vil du støtte en bæredygtig modeindustri?

Udgivet: 20/03/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Mode

J by J Fashion er stedet for dig, hvis du gerne vil finde et stort udvalg af forskellige brands samlet på et sted. Blandt andet kan du finde bæredygtigt tøj fra Sissel Edelbo.

Hvis du kunne tænke dig et anderledes stykke tøj, som ikke alle har, men som samtidig støtter en bæredygtig modeindustri, så kunne du overveje at købe en Sissel Edelbo Kimono eller kjole eller lignende. Kernen af Sissel Edelbo er nemlig at up-cycle vintage saris, og hun har en kærlighed for indisk kultur. Hvis du køber et stykke tøj fra Sissel Edelbo, så støtter du altså en bæredygtig fremtid for modeindustrien.

En sari er et stykke tøj, der fortæller historien om den indiske arv og de stærke kvinder, der har klædt sig i dem. Sissel Edelbo blander print og mysterium med et enkel nordisk snit, så deres kunder kan vælge bæredygtige tøj og gøre det muligt for saris at fortsætte. Hun laver altså tøj, der er produceret og lavet af ryddet up-cycled saris, og på den måde er samtlige stykker tøj designet med kærlighed og omsorg for vores jord.

Så hvis du kunne tænke dig at støtte det projekt og samtidig få et unikt stykke tøj af fine mønstre, som har en historie i sig, så hop forbi J by J Fashion, der har et fint udvalg af Sissel Edelbos tøj.

Sponsoreret