Din kat kommer aldrig til at gå sulten i seng med foder fra nemfoder.dk

Udgivet: 20/04/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Fritid

Find det bedste foder til din kat, der hjælper med at opretholde en naturlig og sund kost i hverdagen.

På nemfoder.dk har de et stor udvalg af forskelligt kattefoder, der indeholder det bedste og de vigtigste ingredienser en kat skal have i hverdagen. I deres kattefoder finder man blandt andet super premium tørfoder, der er specielt udviklet til katte. Med Nature’s Protection er der tilføjet et jordmineral, der styrker kattens immunforsvar og giver pelsen et flot og glansfuld udtryk.

 

Kattefoder skal indeholde mange forskellige ingredienser og mineraler for at kunne give katten den bedste form for velvære. Når kattefodret skal vælges, så er det vigtigt at der kan sættes flueben ved flere forskellige ting. Et højt indhold af omega 3 sikrer ligeledes en flot og glansfuld pels, der blandt andet kan findes i Iceland Pet kattefoder, som nemfoder.dk også sælger.

 

Taurin er og et vigtigt stof, der skal kunne findes bag på foderposen. Taurin sørger for dannelsen af galde, som har betydning for optagelsen af animalsk fedt og protein i tyktarmen hos katten. Katte kan ikke leve af en vegetabilsk kost, og derfor er de nødt til at spise foder med kød, for at kunne få dækket taurin behovet.

Kattefoder til forskellige behov

Alle katte er forskellige, og derfor er det vigtigt at sætte sig ind i netop, hvad din kats behov er. Der skal forskelligt foder til, alt efter om du har en overvægt kat, en kastreret kat, eller en gammel kat. Nemfoder.dk har mange forskellige varianter, hvor der med garanti er mulighed for at finde det perfekte match mellem foder og kat.

Sponsoreret